Bestuur

Bekijk hier ons bestuur.

Het bestuur

 • Peter

  Voorzitter

  Bos, natuur en mensen zijn belangrijk in mijn leven. Na mijn studie bos- en natuurbeheer in Wageningen heb ik samen met Louise, mijn vrouw en kinderen vele jaren ontwikkelingswerk gedaan in Honduras, Costa Rica, Nepal, Albanië, Macedonië en Oekraïne. Samen met anderen werken aan armoede bestrijding, duurzaamheid en natuurbehoud. Hoe verhouden wij ons tot elkaar en tot onze leefomgeving en de natuur? De intrinsieke waarde van de natuur, onze leefomgeving waarin we mogen genieten, tot rust komen, onze zorgen achterlaten is belangrijk.

  Dit raakt ook aan het werk van Tevoorschijn. Mensen bewegen, motiveren en met elkaar verbinden. Passie en creatieve oplossingen passen bij mij. De Stichting Tevoorschijn wil ook verbinden, onderling en in gemeenschappen, mensen laten ontplooien en zichzelf ontdekken door en via cultuur. Hiervoor wil ik mij graag inzetten door mijn enthousiasme en ervaring als verbinder en bouwer.

 • Anja

  Secretariaat

  Het is voor mij een grote eer, deel te mogen maken van Stichting Tevoorschijn. In mijn werk als intercedent bij Start People ben ik dagelijks bezig met het in contact brengen van diverse partijen. De link met Tevoorschijn is dan al snel genaakt, namelijk het verbinden van mensen met verschillende achtergronden, of ze nu jong of oud zijn en of ze nu wel of geen ervaring hebben met toneel, zang of dans. Er is niets mooiers dan vanuit Tevoorschijn, mooie ervaringen te mogen geven aan de mensen om mij heen!

 • Jefta

  Penningmeester

  Ik vind het belangrijk dat mensen op een positieve manier tot hun recht komen met hun gaven en talenten die ze gekregen hebben. Stichting Tevoorschijn helpt mensen om tot bloei te kunnen komen. Wat mij ook aanspreekt is het sociale aspect en de creativiteit die zo een kans krijgt binnen de stichting. Ik hoop dat via de stichting veel mensen hun weg mogen vinden tot ontplooiing.