Bekijk hier ons bestuur.

• Hans

Voorzitter

In het dagelijkse leven, werk ik als coach, maar vooral ook als strategisch manager voor de overheid. Juist in dat laatste merk ik hoe ver de hectiek van alle dag van de ziel en innerlijke drijfveren van de mens is komen te staan. Het gaat niet om prestatie of je eigen ‘ik’, het gaat om verbinding, creatie en relatie. Een doelstelling die ik terug zie in de Stichting Tevoorschijn.

Ik hoop met het werk vanuit de Stichting veel mensen te bereiken om de doelstellingen waar te maken. Vanuit het creatieve en de relatie, waarvoor de Stichting staat, wordt aanspraak gedaan op wie je als mens bent. Dit kan leiden tot eerlijke waardevolle vriendschappen voor het leven, maar geeft als eerste het besef dat we voor elkaar gemaakt zijn; om samen te leven. Ik heb zelf in het verleden meegewerkt aan theaterproducties (cabaret, toneel). Verder heb ik ruime ervaring met het vrijwilligerswerk en ben ik actief geweest in diversen besturen als voorzitter. Het is voor mij een eer om voorzitter te zijn van Stichting Tevoorschijn en ik hoop dat ik deze eer waar kan maken.

• Anja

Secretariaat

Het is voor mij een grote eer, deel te mogen maken van Stichting Tevoorschijn. In mijn werk als intercedent bij Start People ben ik dagelijks bezig met het in contact brengen van diverse partijen. De link met Tevoorschijn is dan al snel genaakt, namelijk het verbinden van mensen met verschillende achtergronden, of ze nu jong of oud zijn en of ze nu wel of geen ervaring hebben met toneel, zang of dans. Er is niets mooiers dan vanuit Tevoorschijn, mooie ervaringen te mogen geven aan de mensen om mij heen!

• Gerben

Penningmeester

Vanwege mijn werk op een accountants kantoor kan ik op deze manier mijn steentje bijdragen om het werk van de stichting te ondersteunen. Wat mij aanspreekt is de creativiteit en positiviteit die van stichting Tevoorschijn uitgaat. Dit in combinatie met creatieve middelen, zoals theater en het interactieve karakter van de producties vind ik erg bijzonder. Ik hoop nog heel veel mooie activiteiten te gaan zien én dat er nog meer mooie eigenschappen van mensen tevoorschijn gaan komen!